Industriële
onderhoudstechnieken

Contact opnemen?

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Detachering technisch personeel

detachering technisch personeelTechnisch personeel inhuren? Het vinden van kwalitatief technisch personeel is vaak lastig. D-tech is naast het onderhouden en verplaatsen van machines gespecialiseerd in het detacheren van technisch personeel en helpt u graag met het vinden van de juiste specialist. Een technische vakman van D-Tech heeft slechts één keer instructie nodig, een langdurig inwerktraject is dus niet nodig.

 • Detachering van technisch personeel voor verschillende branches
 • U zit niet vast aan een lang contract
 • Geen langdurig inwerktraject nodig
 • Wij zorgen voor een passende vakman voor uw organisatie

Wilt u graag flexibel en ervaren technisch personeel inhuren? Neem dan contact op met D-tech door te bellen naar 06 – 205 427 03 of een mail te sturen naar info@d-tech.nl.

Voor welke branches kunt u technisch personeel inhuren?

D-tech detacheert technisch personeel voor verschillende technische branches. We hebben altijd ervaren en geschoolde medewerkers ter beschikking die uw organisatie graag ondersteunen.

U kunt bij D-tech terecht voor het inhuren van technisch personeel voor de branches:

 • Montage en installatie
 • Mechanisch onderhoud
 • Elektrotechnisch onderhoud
 • Productieassistentie
 • Magazijn- en werkvoorbereiding
 • Technische ondersteuning in vele andere technische branches

Detachering technisch personeel: hoe doen we dat?

Bij technisch detacheringsbureau D-Tech vinden we het belangrijk dat u tevreden bent over de technische medewerker die u inhuurt. Voordat u technisch personeel inhuurt, duiken we in uw organisatie en de branche, om de geschikte kandidaat aan u voor te stellen. Voor het vinden van de beste match gaan we daarnaast intern in gesprek met ons technisch personeel en selecteren we een vakman die past bij een combinatie van uw branche, uw organisatie, de werkzaamheden en de motivatie van de medewerker.

Om er zeker van te zijn dat de juiste medewerker u met de werkzaamheden ondersteunt, detacheren we ons technisch personeel de eerste paar dagen tegen een gereduceerd tarief. Zo heeft u de tijd om te bepalen of u tevreden bent over de werkzaamheden van de technisch specialist. 

U bent bij D-Tech dus verzekerd van:

 • Vakkundig technisch personeel
 • De juiste medewerker op de juiste plaats
 • Eerste werkdagen tegen gereduceerd tarief

Neem contact met ons op en bekijk wat het inhuren van technisch personeel bij D-Tech voor uw bedrijf kan betekenen.

De flexibiliteit van detachering in de techniek

Detachering van technisch personeel komt in de techniek veel voor. De technische sector kampt vaak met tijdelijke capaciteitsproblemen door een piek in het werk of door ziekteverzuim onder de medewerkers. Het inhuren en opleiden van technisch personeel is daarbij een klus die veel tijd kost. Technisch detacheringsbureau D-Tech neemt deze klus voor u uit handen. We detacheren technisch personeel dat we in dienst hebben. Zo kunnen de specialisten snel bij uw organisatie aan de slag. U huurt bij D-Tech technisch personeel in op projectbasis of voor langere tijd. D-Tech helpt uw bedrijf bij tijdelijke capaciteitsproblemen op de technische afdeling met een snelle en betrouwbare oplossing.

Technisch detacheringsbureau D-Tech

D-Tech is al bijna 20 jaar actief op het gebied van industrieel onderhoudmachineonderhoudmachineverhuizing en machine verplaatsing. In de loop der jaren is ons bureau uitgegroeid tot een detacheringsbureau voor technisch personeel. Inmiddels hebben we ervaring opgedaan in veel verschillende technische branches en bedrijven. D-Tech heeft dus altijd de juiste technisch medewerker voor uw bedrijf. 

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van de inhuur of detachering van technisch personeel? Neem dan contact op met D-Tech door te bellen naar 06 – 205 427 03 of een e-mail te sturen naar info@d-tech.nl.