Industriële
onderhoudstechnieken

Contact opnemen?

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Industrieel onderhoud

Industrieel onderhoud is van groot belang voor de levensduur en beschikbaarheid van uw machinepark. Voorkom onbedoelde stilstand en productiestagnatie door preventief onderhoud.

D-Tech levert onderhoudsmonteurs voor industrieel onderhoud. Of u nu kiest voor tijdsduurafhankelijk, gebruiksduurafhankelijk of voor correctief onderhoud, de monteurs van D-Tech staan voor u klaar.

Industrieel onderhoud door D-Tech is:

 • 24/7 bereikbaar
 • Preventief en correctief
 • Voor al uw machines

Voor een gratis oriëntatiegesprek en offerte 06 203 247 08 of vul het contactformulier in

Preventief onderhoud machines

Voor uw machinepark is preventief machine onderhoud noodzakelijk, voorkom onaangename financiële verrassingen. Regelmatig preventief onderhoud zorgt voor zo min mogelijk stilstand van de machines in uw productieproces. Door preventief onderhoud uit te voeren vergroot u de levensduur en dus het rendement van uw machines en bespaart en beheerst u kosten. De onderhoudsmonteurs van D-Tech kunnen u hierbij helpen. Door de ervaring van D-Tech in verschillende branches hebben onze monteurs ervaring met een uiteenlopend aanbod aan machines.

Preventief en correctief industrieel onderhoud

Correctief onderhoud machines

Kiest u voor uitsluitend correctief onderhoud of gaat het een keer fout ondanks alle preventieve inspanningen dan is het belangrijk dat er zo snel mogelijk een industrieel storingsmonteur op locatie is. De monteurs van D-Tech staan om deze reden 24/7 voor u klaar om storingen zo snel mogelijk  op te lossen. Wij zorgen ervoor dat uw productieproces zo min mogelijk verstoord wordt.

Voor zowel preventief als correctief onderhoud kunt u terecht bij D-Tech:
06 203 247 08 of via ons contactformulier.

Storingsmonteurs voor de industrie

Al onze medewerkers zijn MBO of HBO opgeleid en zijn in het bezit van diverse vakdiploma’s, aangevuld met certificaten op het gebied van o.a. VCA, HACCP, BHV, verticaal transport, e.d. De vakmensen van D-Tech zijn meer dan een monteur. Onderhoudsmedewerkers van D-Tech kijken met uw bedrijfsvoering mee. Naast het uitvoeren van industrieel onderhoud aan uw machines helpen zij uw operator ook om beter gebruik te maken van de machine. Door een operator te laten zien waar het mis kan gaan, leren zij hun machine beter kennen. Door meer kennis van de machines kan een storing in de toekomst voorkomen worden, daarnaast werkt de machine en de medewerker efficiënter.

Bovendien kijken onze monteurs mee met alle technische aspecten binnen uw productieproces. Zij signaleren ook verborgen of geaccepteerde storingen en problemen en lossen deze waar mogelijk op.

Industrieel onderhoud voor de handelsonderneming

Binnen de commerciële activiteiten van de handelsonderneming is het vaak erg lastig een technische dienst, die verantwoordelijk is voor plaatsing en onderhoud van de door u geleverde apparatuur, op de been te houden.

Uw relatie kan dan niet optimaal worden geholpen. Monteurs van de fabrikant zijn kostbaar, niet snel inzetbaar en soms niet bekend met de Nederlandse werkcultuur. D-Tech neemt u al deze zorg uit handen en kan namens u en, in de door u gewenste stijl, uw klant bedienen.D-Tech heeft de beschikking over goed ingerichte serviceauto’s, commercieel getrainde monteurs en een volledig ingerichte werkplaats voor revisie en montage.

De juiste onderhoudsmonteur op de juiste plaats

Een onderhoudsmonteur kan zijn werk alleen goed doen wanneer hij de juiste binding heeft met de branche of het bedrijf. Bij D-Tech vinden wij het daarom belangrijk dat de juiste monteur aan het juiste bedrijf verbonden wordt. Het traject voor technische ondersteuning begint daarom altijd met een oriënterend gesprek en een kijkje in uw machinepark. Op basis van deze informatie selecteren wij de juiste onderhoudsmonteur. Zo krijgt u altijd de monteur die past bij uw bedrijf en die optimaal gemotiveerd is.

Om er zeker van te zijn dat we de juiste man op de juiste plaats hebben werken onze monteurs de eerste dagen tegen gereduceerd tarief.

De monteur moet zich op zijn plaats voelen in uw bedrijfsvoering, maar daarnaast moet u ook een goed gevoel hebben bij onze monteur. Ons technisch personeel werkt daarom de eerste paar dagen tegen gereduceerd tarief. U kunt dan bepalen of onze medewerker de juiste persoon is voor uw bedrijf.

Voor een technische specialist die feeling heeft met uw branche en machines neemt u dus contact op met D-Tech: +31620324708 of via ons contactformulier.

Monteurs voor veel industrieën

D-Tech verzorgt het preventief of correctief onderhoud voor veel verschillende branches. Onze onderhoudsmonteurs hebben kennis van de werking van veel verschillende machines. Wij kunnen dan ook industrieel onderhoud bieden voor bijna elke branche. Een aantal veelvoorkomende branches waarin onze monteurs werkzaam zijn:

 • Zuivel- en kaasindustrie
 • Frisdrankenindustrie
 • Brood- en banket industrie
 • Chocolade industrie
 • Chemische industrie
 • Kartonnage- en verpakkingsindustrie
 • Afvalverwerkings industrie
 • Machinebouw
 • Houtbewerkings industrie
 • En vele anderen

Dus of u nu op zoek bent naar onderhoud voor uw sorteermachine, transportband of inpakmachine, D-Tech kan een ervaren onderhoudsmonteur detacheren.

Ander industrieel onderhoud

De monteurs van D-Tech hebben ervaring in veel verschillende sectoren

Bovenstaande industrieën zijn maar een paar voorbeelden van de werkzaamheden van D-Tech. Onze onderhoudsmonteurs hebben kennis en ervaring met vele soorten machines en vakgebieden. In een persoonlijk gesprek lichten we graag toe wat een monteur van D-Tech precies voor het onderhoud van uw industrie kan betekenen.

D-Tech

Bij D-Tech kunt u naast industrieel onderhoud terecht voor de volgende diensten: