Industriële
onderhoudstechnieken

Contact opnemen?

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Over ons

D-Tech, een klein familiebedrijf van formaat

Welkom op onze website, fijn dat u ons gevonden hebt.

Na jarenlang als medewerker te hebben gewerkt bij diverse bedrijven in verschillende technische functies was in 1996 de tijd rijp een eigen bedrijf op te richten. Huub en Wilma Driever startte op 1 oktober 1996 met veel enthousiasme maar nog zonder klanten. Snel kwamen de opdrachten binnen en D-Tech groeide gecontroleerd tot een volwaardig werktuigkundig industrieel onderhoudsbedrijf.

Om je als bedrijf te onderscheiden in de markt moet je voldoen aan hoge eisen, zowel op het gebied van kennis en vakmanschap van de medewerkers als op de wijze waarop met klanten wordt omgegaan.

De eerste jaren richtte D-Tech zich hoofdzakelijk op het verkrijgen van outsourcing opdrachten in de industrie. In die tijd verrichtte D-Tech veel en vaak werkzaamheden bij bedrijven zoals:

Onder invloed van economische veranderingen, wensen van onze medewerkers en ons voornemen om kwalitatief te blijven groeien kwamen ook andere branches en disciplines in beeld.

Technische ondersteuning van handelsondernemingen, waarbij een veelvoud aan techniek, maar ook commercie binnen ons werkgebied kwam maakte onze serviceverlening meer en meer compleet.

Gestart als werktuigkundig industrieel onderhoudsbedrijf is D-Tech gegroeid naar leverancier van totaalonderhoud. Vanuit ons bedrijfspand aan de Krommewetering te Utrecht bedienen wij een veelvoud aan klanten in zeer uiteenlopende branches. Werktuigkunde, elektrotechniek, besturingstechniek: alles onder één dak.

Onze slogans, “een monteur van D-Tech is meer dan alleen monteur” en “service leveren zoals service is bedoeld”, zijn nog altijd en overal van toepassing.