Industriële
onderhoudstechnieken

Contact opnemen?

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Machine onderhoud

D-Tech verzorgt het machine onderhoud voor uw bedrijf. Wanneer u niet de mankracht of de kennis in huis heeft voor het onderhoud aan uw machinepark kunt u ons inschakelen om het machine onderhoud uit te voeren.

Storingslijn voor spoed, 24/7 bereikbaar:
06 203 247 08

Bespaar kosten door regelmatig onderhoud aan uw machines. Verleng de levensduur en de beschikbaarheid van uw machinepark. Tijdig machine onderhoud voorkomt stilstand.

Machine onderhoud door D-Tech is:

 • 24/7 bereikbaar
 • Preventief en correctief
 • Voor al uw machines

Neem contact met ons op voor een gratis offerte en oriënterend gesprek 06 203 247 08 of vul het contactformulier in

Preventief of correctief onderhoud aan uw machinepark

D-Tech levert zowel preventief als correctief machine onderhoud. Het is voor uw machinepark het beste om regelmatig preventief onderhoud uit te voeren. Dit zorgt voor zo min mogelijk uitval van uw machines en dus zo min mogelijk verstoring van uw productieproces. Toch kan het voorkomen dat correctief onderhoud nodig is. Wanneer uw machine in storing valt is een snelle reactie en adequaat handelen gewenst, D-Tech is 24/7 bereikbaar en kan door de korte lijnen binnen ons bedrijf snel reageren op uw storingsmelding. Onze monteur kijkt met u mee naar de oorzaak van het probleem en rapporteert, waarna wij desgewenst maatregelen adviseren om herhaling in de toekomst te voorkomen.

U kunt bij D-Tech terecht voor preventief of correctief machine onderhoud

Voor correctief of preventief onderhoud aan uw machines neemt u contact op met D-Tech:
06 203 247 08 of via ons contactformulier .

Machine onderhoud voor de handelsonderneming

Voor een handelsonderneming is het vaak lastig een technische dienst op de been te houden. Uw bedrijf richt zich voornamelijk op commerciële activiteiten en u hebt niet de kennis of mankracht om de werkzaamheden voor de plaatsing en het onderhoud uit te voeren.

Toch wilt u dat uw relatie optimaal geholpen wordt met hun nieuwe apparatuur. Monteurs van de fabrikant zijn vaak niet in staat om u hiermee te helpen. Zij zijn kostbaar, niet snel inzetbaar en soms niet bekend met de Nederlandse werkcultuur. Bij D-Tech nemen we u deze zorgen uit handen. We kunnen namens u, in de door u gewenste stijl, de onderhoudswerkzaamheden voor uw klant uitvoeren.

Voor een technische dienst op afroep, voor storingen en installatie neemt u contact op met D-Tech: 06 203 247 08 of via ons contactformulier.

Vakmensen in machine onderhoud

D-Tech levert vakmensen die gespecialiseerd zijn in onderhoud. Onze medewerkers zijn specifiek opgeleid en hebben diverse technische diploma’s aangevuld met certificaten op het gebied van o.a. VCA, BHV, HACCP en verticaal transport. Dit maakt de mensen van D-Tech meer dan alleen onderhoudspersoneel. Onze vakmensen doen veel meer dan het afwerken van het standaard onderhoudslijstje.

De vakmensen van D-Tech kijken met de operator van de machine mee. De operator heeft misschien niet de technische kennis om de storing op te lossen, maar hij weet precies waar de machine hapert en welke stappen doorlopen worden. Door dit overleg zijn onze monteurs ook in staat een advies uit te brengen om de storing in de toekomst te voorkomen. Ze lossen dus niet alleen de storing op of voeren het onderhoud uit, ze helpen uw bedrijf ook om beter gebruik te maken van mensen en machines. Daarnaast kijkt de vakman ook mee met andere technische aspecten binnen een bedrijf, een monteur van D-Tech kan dus binnen komen voor onderhoud aan een machine, maar mogelijkerwijs ook potentiele problemen aan andere machines detecteren en rapporteren.

Medewerkers van D-Tech werken de eerste dagen tegen gereduceerd tarief

Gratis oriënterend gesprek

Bij D-Tech vinden wij het belangrijk dat de monteur een feeling heeft met de machines en de bedrijfsvoering. We willen daarom de juiste vakman op de juiste plaats hebben. Het traject voor machine onderhoud bij D-Tech begint daarom altijd met een oriënterend gesprek en een rondleiding in uw fabriek. Op basis van deze input wordt de juiste monteur geselecteerd. U krijgt dus altijd een gemotiveerde monteur die feeling heeft met de branche en de machines. Maar naast de goede motivatie van de monteur is het ook belangrijk dat u er een goed gevoel bij heeft. Om u de ruimte te bieden om tot een goed oordeel te komen werken wij de eerste paar dagen tegen gereduceerd tarief.

D-Tech verzorgt het verplaatsen van uw machines. Klik hier voor meer informatie over machine verplaatsing door D-Tech.

Bij D-Tech is het oriënterende gesprek gratis. Zo krijgen we de juiste man op de juiste plaats

Voor een technische vakman die past bij uw bedrijf neemt u dus contact op met D-Tech: 06 203 247 08 of via ons contactformulier.

D-Tech is gespecialiseerd in verfspuitapparatuur

Sinds 1978 heeft D-Tech ervaring in reparatie en onderhoud aan verfspuitapparatuur en spuiterij benodigdheden. Met een groot aantal klanten is D-Tech niet meer weg te denken als leverancier van service en onderhoud. Alle industriële apparatuur van elk merk worden door D-Tech onderhouden. Tevens zijn wij leverancier van onderdelen en toebehoren van alle grote merken. Onze gespecialiseerde monteurs worden jaarlijks geschoold in alle nieuwe technieken en apparatuur.

Doordat deze scholing meestal wordt verzorgd door de merk-importeur zijn korte lijnen, goede informatie en up-to-date kennis gewaarborgd. D-Tech levert merkonafhankelijk onderdelen, toebehoren en service aan:

 • Schildersbedrijven
 • Loonspuiterijen
 • Spuiterijen van bijvoorbeeld:
  • Machinefabrieken
  • Constructiebedrijven
  • Timmerbedrijven
  • Meubelbedrijven
  • Carrosseriebedrijven
 • Diverse bijzondere spuittoepassingen

D-Tech is totaalleverancier

Bij D-Tech kunt u naast machine onderhoud ook terecht voor de onderstaande diensten:

Vrijblijvend advies over machine onderhoud

D-Tech is u graag van dienst op het gebied van machine onderhoud of advies. Voor meer informatie over onze dienst kunt u ons bellen of het contactformulier invullen.